Welkom op mijn website+ leuke giveaway

griffonherfstDit is mijn eerste bericht op mijn nieuwe website. (de site is nog niet helemaal compleet, maar er wordt hard aan gewerkt.) En laten we meteen beginnen met een leuke giveaway. Ik ga een superleuke herfstshoot weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Like mijn facebook pagina www.facebook.com/hestergoeman en plaats een foto van jouw viervoeter in de comments. Zaterdag 14 oktober kies ik een winnaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s