Eindelijk herfstkleurtjes

Eindelijk beginnen de blaadjes aan de bomen te verkleuren, en begint het eindelijk echt herfst te lijken. Komende maand heb ik een paar gave shoots om te doen, en ik heb er erg veel zin in. Dit is een foto van mijn eigen hond Falco. Hij vindt het soms erg moeilijk om geconcentreerd te blijven, maar het gaat steeds beter. Actiefoto’s vindt hij het leukst, dan mag hij lekker zichzelf zijn 😉

Ik ben nog bezig met een prijslijst, deze zal ik binnenkort op mijn site zetten. Wil je een fotoshoot boeken, kun je me natuurlijk altijd mailen op hestergoeman.photography@gmail.com

 

falco

Een gedachte over “Eindelijk herfstkleurtjes”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s